Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Protektor

marie staerkeBorgmester i Køge Marie Stærke er protektor for Køge Klassisk.

Det er en stor glæde og ære for os i bestyrelsen at have borgmesterens opbakning og støtte til videreudviklingen af musikforeningen.

Foreningens formål er at fremme kendskabet til og interessen for klassisk musik, såvel ældre som nutidig. Foreningen arrangerer koncerter og andre musikoplysende aktiviteter både for børn, unge og voksne. Foreningen vil styrke  den klassiske musik i Køge i et lokalt fællesskab og på den måde skabe bevidsthed om kvaliteterne i den klassiske musik. Særligt er det et mål at nå børn og unge og på den måde give dem kendskab til og forståelse for den musikalske kulturarv: På linje med litteratur, billedkunst og skolens almene fag, rummer den klassiske musik en almen dannelse, som foreningen vil bidrage til, at alle får del i. Til det formål vil Køge Klassisk arrangere klassiske koncerter og oplysende arrangementer for børn, unge og familier samt etablere samarbejde om musikkulturelle arrangementer i gymnasiet, handelsskolen samt andre relevante steder hvor foreningen kan være med til at højne den musikalske og kulturelle forståelse. Køge Klassisk vil skabe mulighed for, at alle kan komme til at opleve musikudøvelse på allerhøjeste niveau helt tæt på, i samvær og fællesskab med andre. 
 
Det tilstræbes at der skabes et generelt kommunedækkende samarbejde omkring den klassiske musiks udøvelse og formidling i hele Køge kommune, og det er et mål at skabe et tværfagligt samarbejde mellem alle musikformidlende arrangører indenfor den klassiske musik i kommunen, således at mangfoldigheden kan blomstre i en koordinering og fælles annoncering af klassiske koncerter, lytteklubber og andre interessegrupper der relaterer sig til den klassiske musik og dens formidling.

Kontakt

  • Køge-Klassisk
    v/kassereren
  • Per Dybro Sørensen
    Storkebanken 2
  • 4681 Herfølge
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Cvr: 38656503

Populært

Quick Menu

Medlemskort