KøgeMusikskole logo

Køge Musikskole

 

 Klaverkoncert2a

Gå ikke glip af denne ekstra ordinære klaveroplevelse på Køge Musikskole med de kommende unge klaverstjerner fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og MGK Sjælland.

 

For 10. år i træk arrangerer Dorte Hjelmholm og Køge Musikskole et overflødighedshorn af dygtige klassiske pianister, som har det til fælles, at de enten har gået eller går på Køge Musikskole og MGK Sjælland.

Til koncerten den 31. marts kan man opleve de tre meget dygtige pianister fra konservatoriet, Andreas Thrane, Lea Han og Jonathan Siahaan. De tre pianister vil spille værker af Bach, Chopin, Liszt og Rachmaninoff.

Tilmed vil publikum kunne høre klaverets rolle i kammermusikken, når Lea Han spiller sammen med den dygtige unge violinist Alva Holm. De vil sammen optræde med Beethovens store violinsonate.

Tre nuværende klaverelever fra MGK Sjælland er Christine Fuglsang, Tim Berland og Robin Wohner, som vil optræde med klaverværker af Chopin, Babadjanians og Ravel.

Det bliver en forrygende eftermiddag med dygtige unge pianister og en violinist.

Tid: Fra kl. 15

Billetpris: 50 kr. inkl. kaffe/te og kringle i pausen.

Køb: Billetter reserveres på tlf. 56676970 eller ved at maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted: Køge Musikskole, Ved Station 1, 4600 Køge